ILGAZHACIHASAN Çankırı Ilgaz Hacıhasan Köyü Buluşma Noktası

YENİ MUTARIMIZ (MART 2009 SEÇİMLERİ)

29 Mar 2009
Gonderen HAKAN YASLIKAYA

Çankırı ili Ilgaz İlçesi Hacıhasan Köyümüzün 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Muhtarlık seçimlerine tek aday olarak giren ALİ YAKA 105 oy alarak tekrar seçilmiş ve bundan sonraki dönemde geçen dönem olduğu gibi devam etme kararı verilmiştir. Muhtarlık seçimi sonrasında Muhtar : ALİ YAKA, Üyeler : İRFAN DURLANIK, BAYRAM YAŞAR, HİDAYET BAYRAKÇI, ZEKİ ARABACI olarak belirlenmiştir. Kendisi ile görüşmem sonrasında destekliyen herkese teşekürü bir borç bildiğini, kaldığı yerden hemşerilerinin desteğiyle devam edeceğini, maddi anlamdaki sıkıntıları aşabilirse yapacağı/yapabileceği çok iş olduğunu ifade etmiştir.
HAKAN YASLIKAYA

Tags:

Görüşlerimiz Hakkında

Ahmet abi ben siyaset yapmıyorum sadece kendi görüşlerimi söyledim.Herkes kendi görüşlerini burda söyleyemeyecekse o zaman bu sitede bulunmamızın bir anlamı yok.

durmak yok yola deva

hayırlı ugurlu olsun tekrar DURMAK YOK YOLA DEVAM.....?

MUSTAFA ÖZKAN,A

SAYIN MUSTAFA BEY KENDİNE AİT SİLOGANIN ŞİİRİN VE DÖRTLÜKLERİN VARSA SİTEMİZE KOYARSIN YADA SİTMİZE ,KÖYÜMÜZE UYGUN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ YAZABILIRSIN .SAYGILARIMLA BAŞK AHMET ASLAN.

Sayın

Sayın başkan benim hakkımda kim ne yazarsa yazsın sakin ve şeffef olmanı beklerim.Ben çok hoşgörülü olmakla beraber benim köyüme kim yardım ederse kim bir çivi çakarsa benim A ve B benim için fark etmez ben hizmet aşkıyla yoluma devam edecem ve siz değerli başkan ve değerli dernek üyelerimiz olduğu sürece bizim yapamayacağımız hiç bir işlem olmayacak ve seçim dolayısıyla siteniz yoluyla beni destekliyen ve desteklemeyen tüm köylülerime saygılar sunar teşekkür ederim. MUHTAR...

AHMET ASLANA

baskanım ne varki durmak yok yola devam demek slogani sizce siyasetmi yani iki kelime edince hemen siir yazalım yada baska bir seymi yapmak lazım illa köy bizim köyümüz insanları bizim insanlarımız ben bur siteye giriyorum giriyorum cünkü köyümün sitedi dedim neler oldugunu görmek fikirlerimi söylemek istedim dikkatinizi cekiyormu uzun zamandır siteye giriyorum ve siz vede bir kaç kişi haricinden kimse yazmıyor neden acaba söylermisiniz mademki siz öyle diyorsunuz kısacı siteye girmeyin yazmayın diyorsunuz ne demek emir bas üstüne girmeyiz üyeligimize iptal ederiz sorun degil iyi günler

MUSTAFA ÖZKAN,A

YEGENİM BURASI ILGAZ HACIHASAN KÖYÜ SİTESİDİR BURADA SİYASET OLMADI OLMAYACAKTA YAZILARINA BİRAZ DAHA DİKKAT ET SAYGILARIMLA.BAŞK AHMET ASLAN.

MUHTAR SEÇİMLERİ HAK.

Muhtarımız Ali Yaka'ya yeni dönemde de başarılar dilerim.Yalnız üyeler hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Çünkü artık bu insanları görmekten sıkıldık bir sürü genç arkadaşlar var ama hala eski azaları yanlarına alıyorlar.Yanlış anlamayın onlar kötü demiyorum onlarda köyümüzün güzel insanları fakat artık gençlere de yol verilsin benim şahsi görüşüm bu,

Saygılarımla

MUHTARDAN CEVAPLAR

Sayın ercan bey görüş ve düşüncelerine katılıyorum ben bu ihtiyar heyetini 3defa değiştirdim ve sonunda yanımda bulabildim.görüşlerine saygı duyuyorum.Babanlara selamlar.

eğitimli bir yönetimimiz var

yönetim bu durumda 2 bankacı, 2 imam 1 de esnaftan oluşmuş durumda. bu iyi bir gösterge aslında. eğitimli bir yönetimimiz var:)

hayırlı uğurlu olsun

sayın muhtarın yeni dönemde kendisi ve azalarına başarılar dilerim. hayırlı uğurlu olsun.

KÖY MUHTARIMIZ:

2009 MART MAHALLİ SECİMLERİNDE TEKRAR GÖREV ALAN MUHTARIMIZA VE İHTİYAR HEYETİNE BAŞARILAR DİLER, KÖYÜMÜZ İÇİN ANKARA DERNEGİ OLARAK MADDİ VE MANEVİ KONULARDA HERZAMANKİ GİBİ SİZLERİN YANINDAYIZ. DERNEK YÖNET ADINA BAŞKA HMET ASLAN.

ALİ YAKA VE ÜYELERİ

Sayın muhtarımız ve üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Köyümüze hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Hakan YASLIKAYA